Voor
scholen

Kies een school interieur voor een inspirerende leeromgeving

Een school is meer dan alleen tafels en boeken. Het is een plek waar mensen werken aan hun toekomst. Een inspirerende leeromgeving levert een enorme bijdrage aan de ontwikkeling van leerlingen. Tevens geeft een goed verzorgd school interieur een vertrouwd gevoel aan docenten die hier iedere dag veel tijd spenderen. Bij Het Paleis zorgen wij ervoor dat uw school interieur een huiselijk maar ook inspirerend beeld geeft aan iedereen die binnen komt.

Innovatieve ideeën voor de volgende generatie school interieurs

Bij Het Paleis spenderen veel tijd aan het ontwikkelen van onze kennis. Wij blijven altijd op de hoogte van de nieuwste interieurtrends en ontwikkelingen. Of het nu gaat over de inrichting van uw schoolkantine, klaslokalen, aula of de gangen. Wij verzorgen uw school inrichting van A tot Z. Met ruim 35 jaar ervaring zijn wij dé expert in het creëren van functionele, inspirerende en duurzame leeromgevingen voor elke onderwijsinstelling.

Onze inspirerende interieurprojecten

Sinds onze start in 1985 creëren wij de meest inspirerende projecten voor onze klanten. Van duurzame school interieurs tot kantoren tot woonkamers. Bij Het Paleis zetten we onze jarenlange expertise in om unieke ruimtes te ontwerpen die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten. Elk project wordt met zorg en aandacht behandeld, waarbij innovatie en creativiteit centraal staan. Zo creëren wij een omgeving die niet alleen mooi is, maar ook functioneel.

Samen creëren wij uw ideale school interieur

Bij Het Paleis geloven we in de kracht van samenwerking om uw ideale schoolinterieur te realiseren. We luisteren aandachtig naar uw wensen en combineren deze met onze expertise en creativiteit. Zo ontstaat er een uniek ontwerp dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan een stimulerende leeromgeving. Ons doel is om een inspirerende omgeving te creëren waar zowel leerlingen als leraren zich thuis voelen.

Ook toe aan een nieuw interieur voor uw school?

Het begint allemaal met een vrijblijvend adviesgesprek op uw locatie. Onze ervaren adviseurs luisteren naar uw wensen, bespreken uw visie en maken een inventarisatie van de mogelijkheden. Op basis hiervan stellen we geheel kosteloos een advies op maat voor u samen, inclusief een duidelijke prijsopgave.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Het Paleis? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en samen te werken aan het creëren van een omgeving die aansluit bij uw wensen en eisen.

Inspirerende merken

Met zorg hebben onze ontwerpers een uitgebreide collectie samengesteld. Kwalitatief hoogstaand en divers in smaak en stijl.

Bezoek onze showroom

Loop eens vrijblijvend binnen en ontdek de mogelijkheden voor uw interieur. Wij vertellen er graag meer over.
U vindt ons aan de Perikweg 9 in Enschede.

Maak vrijblijvend een afspraak

Bel 053 435 6277 of stuur een e-mail naar info@hetpaleis.com