WONING INRICHTING

Wij creëren een woninginrichting die past bij iedere levensstijl

Gaat u uw huis inrichten, verbouwen of verhuizen? Al meer dan 35 jaar is Het Paleis het vertrouwde adres voor het inrichten van uw woning of appartement. Wij zijn gespecialiseerd in het omzetten van uw woonwensen naar een droominterieur. Of het nu gaat om het inrichten van een huis of appartement, groot of klein, wij ontwerpen en realiseren interieursop maat.

Ieder interieur van A tot Z verzorgd

Of u nu een geheel nieuwe woninginrichting zoekt of specifieke elementen zoals een nieuwe vloer, raamdecoratie of meubels, wij bieden een uitgebreid assortiment voor elk aspect van woninginrichting. Van de woonkamer tot de slaapkamer, elke ruimte krijgt de aandacht die nodig is. Met onze expertise verloopt het inrichten van uw huis vlot en efficiënt.

Uw droominterieur realiseren we samen

Bij het inrichten van uw huis zetten wij uw wensen centraal. We creëren niet alleen een esthetisch aantrekkelijke ruimte, maar zorgen ook voor praktische en functionele interieuroplossingen. Of het nu gaat om het inrichten van een klein appartement of een groot huis, wij streven naar een ideale combinatie van stijl, comfort en functionaliteit.

Details die het verschil maken

Bij Het Paleis weten we dat details belangrijk zijn bij een huis inrichten. We kiezen materialen en kleurencombinaties zorgvuldig uit, zodat elk aspect van uw woninginrichting bijdraagt aan een prettige leefomgeving. Ons doel is een interieur te creëren dat er goed uitziet en tegelijkertijd past bij uw manier van leven.

Ook toe aan een nieuw interieur voor uw woning?

Het inrichten van een woning kan een grote onderneming zijn. Daarom staan we klaar om u te begeleiden bij elke stap in het proces. Elk project voor het inrichten van een woning begint met een persoonlijk en vrijblijvend advies op uw locatie. Een van onze adviseurs zal een gratis advies met prijsopgave samenstellen. Wij begeleiden u van de planning tot aan de uiteindelijke realisatie van uw huisinrichting.

Wilt u meer weten over het inrichten van uw woning of appartement? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen u graag! Met onze ervaring en kennis maken we van uw huis een plek waar u zich echt thuis voelt.

Inspirerende merken

Met zorg hebben onze ontwerpers een uitgebreide collectie samengesteld. Kwalitatief hoogstaand en divers in smaak en stijl.

Bezoek onze showroom

Loop eens vrijblijvend binnen en ontdek de mogelijkheden voor uw interieur. Wij vertellen er graag meer over.
U vindt ons aan de Perikweg 9 in Enschede.

Maak vrijblijvend een afspraak

Bel 053 435 6277 of stuur een e-mail naar info@hetpaleis.com