Gordijnen op maat voor elk interieur

Gordijnen zijn een cruciaal onderdeel van uw interieur, ze bieden niet alleen privacy en lichtbeheersing, maar voegen ook stijl en warmte toe aan een ruimte. En daarom bieden wij gordijnen op maat die perfect aansluiten op uw wensen.

GORDIJNEN
OP MAAT

Een zorgvuldig samengestelde collectie gordijnen

Onze collectie omvat verschillende stijlen, waaronder linnen gordijnen, vouwgordijnen op maat en wave gordijnen. Linnen gordijnen stralen een natuurlijke elegantie uit, terwijl vouwgordijnen op maat een moderne uitstraling geven. Wave gordijnen voegen een vleugje verfijning toe aan uw ruimte. Kies de stijl die het beste past bij uw smaak.

Kies de kleur die bij uw ruimte past

Kleur is een krachtig middel om sfeer te creëren. Kies voor witte gordijnen voor een ruimtelijk gevoel of ga voor kleurrijke stoffen om een vrolijke ambiance te realiseren. Denk ook aan de textuur, waarbij linnen een andere uitstraling heeft dan bijvoorbeeld polyester. Bij Het Paleis bieden we hoogwaardige gordijnstoffen van uitstekende kwaliteit.

Perfect passende gordijnen op maat gemaakt

Gordijnen op maat bieden de mogelijkheid om de lengte, breedte en stijl te bepalen. Wilt u lange gordijnen of kiest u voor kortere gordijnen voor een speels effect? Wij maken uw gordijnen op maat volgens uw wensen.

Ook wanneer u nog niet zeker weet wat u wilt staan wij voor u klaar. Ons team van experts helpt u graag bij het selecteren van de perfecte gordijnen voor uw ruimte. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Bezoek onze sfeervolle showroom in Enschede

Bij Het Paleis begrijpen we dat gordijnen een groot effect hebben op de sfeer van een ruimte. Daarom is onze collectie gordijnen zorgvuldig samengesteld zodat u altijd een gordijn vindt dat bij u past.

Kom langs in onze showroom voor een uitgebreide selectie van gordijnen op maat. Bij Het Paleis staat kwaliteit, functionaliteit en esthetiek centraal in onze collectie. Wij helpen u graag om de ideale sfeer in uw woning of kantoor te creëren met onze gordijnen op maat.

Inspirerende merken

Met zorg hebben onze ontwerpers een uitgebreide collectie samengesteld. Kwalitatief hoogstaand en divers in smaak en stijl.

Bezoek onze showroom

Loop eens vrijblijvend binnen en ontdek de mogelijkheden voor uw interieur. Wij vertellen er graag meer over.
U vindt ons aan de Perikweg 9 in Enschede.

Maak vrijblijvend een afspraak

Bel 053 435 6277 of stuur een e-mail naar info@hetpaleis.com