Een nieuwe look voor uw trap

Is uw trap aan vernieuwing toe, zowel in veiligheid als in stijl? Bij Het Paleis zijn we gespecialiseerd in traprenovaties. Met een traprenovatie hoeft u niet te investeren in een compleet nieuwe trap, terwijl het resultaat toch oogt als nieuw. U heeft de vrijheid om de trapbekleding volledig af te stemmen op uw persoonlijke smaak en interieur.

TRAP
BEKLEDING

Waar functionaliteit en stijl samenkomen

Trapbekleding is essentieel voor zowel de esthetiek als de veiligheid van uw interieur. Naast dat het stijl toevoegt aan uw huis of kantoor biedt het ook extra grip en geluiddemping, wat de veiligheid verhoogt en lawaai vermindert. De juiste bekleding verlengt de levensduur van uw trap en verbetert tegelijkertijd het comfort en de uitstraling van uw ruimte.

Trapbekleding in verschillende stijlen en materialen

De keuze in materialen voor trapbekleding is divers bij Het Paleis: van zacht tapijt en duurzaam vinyl tot marmoleum, natuurlijk hout, en stijlvolle natuursteen of traplopers. We vinden voor elke woon- of werkomgeving een oplossing op maat. Weet u nog niet zeker welke look u uw trap wilt geven? Geen enkel probleem, bij Het Paleis staan wij voor u klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze.

Maak van uw ruimte een beleving

Met elektrische sfeerhaarden creëert u een warme en sfeervolle sfeer in uw interieur. Ontdek de magie van vlammen zonder de complexiteit van traditionele haarden. Elektrische sfeerhaarden vereisen minimaal onderhoud, waardoor u meer kunt genieten van de gezellige ambiance die ze bieden.

Neem een kijkje tussen onze gerealiseerde projecten en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Liever persoonlijk advies? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Bij Het Paleis staan wij altijd klaar om uw interieurdroom te realiseren.

Topmerken voor gegarandeerde kwaliteit

We vertegenwoordigen topmerken zoals Montinique en Moooi, het is voor ons vanzelfsprekend dat kwaliteit altijd voorop staat in ons aanbod. Daarnaast zorgen we ervoor dat ons assortiment altijd up-to-date is met de nieuwste trends en ontwerpen.

Bezoek onze sfeervolle showroom in Enschede

Bent u benieuwd naar de kosten van trapbekleding? Onze adviseurs voorzien u van een vrijblijvend advies met een heldere prijsopgave. Of u nu een open trap wilt bekleden, een keuze wilt maken uit onze vloerbedekking voor trappen, of interesse heeft in de moderne uitstraling en onderhoudsgemak van trapbekleding PVC, het is allemaal mogelijk bij Het Paleis.

Bij Het Paleis helpen we u graag bij het vinden van de perfecte trapbekleding die past bij uw woonstijl en budget. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen in het vernieuwen en bekleden van uw trap. Met onze expertise verzekeren we u van een trap die niet alleen functioneel en veilig is, maar tevens een verrijking is voor uw interieur.

Inspirerende merken

Met zorg hebben onze ontwerpers een uitgebreide collectie samengesteld. Kwalitatief hoogstaand en divers in smaak en stijl.

Bezoek onze showroom

Loop eens vrijblijvend binnen en ontdek de mogelijkheden voor uw interieur. Wij vertellen er graag meer over.
U vindt ons aan de Perikweg 9 in Enschede.

Maak vrijblijvend een afspraak

Bel 053 435 6277 of stuur een e-mail naar info@hetpaleis.com