Sfeervolle vloerkleden

Bent u op zoek naar vloerkleden voor uw huis of kantoor? Het Paleis biedt een ruime keuze aan vloerkleden, van standaardmaten tot vloerkleden op maat. Een vloerkleed is meer dan alleen een toevoeging aan uw interieur; het brengt warmte, comfort en stijl. Het uitzoeken van een vloerkleed kan een hele uitdaging zijn. Bij Het Paleis begrijpen wij dat er ontelbare keuzes vloerkleden zijn. Daarom staan wij klaar om u te helpen. Maak een afspraak met een van onze adviseurs of kom langs in onze winkel.

Vloer
Kleden

Een vloerkleed brengt stijlvolle functionaliteit

Vloerkleden bieden naast stijl ook functionele voordelen. Ze isoleren en behouden warmte. Ook dempen vloerkleden geluid, ideaal voor ruimtes met galm of echo. Daarnaast verhogenze de veiligheid door meer grip te bieden dan kale vloeren, en verzachten ze een val bij een ongeluk. Kortom, een vloerkleed is een praktische en esthetische toevoeging aan uw huis.

Vloerkleden in diverse stijlen

In onze collectie vindt u een diversiteit aan vloerkleden, geschikt voor elke inrichting en smaak. Van elegante, subtiele ontwerpen tot opvallende, moderne stukken, elk vloerkleed in ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd om aan uw wensen te voldoen. Of het nu gaat om een groot vloerkleed voor uw woonkamer, een stijlvol, rond vloerkleed voor uw leeshoek, of een op maat gemaakt vloerkleed voor uw kantoor, bij Het Paleis helpen we u graag bij het vinden van de perfecte match.

Topmerken voor gegarandeerde kwaliteit

We vertegenwoordigen topmerken zoals Moooi en Belakos, het is voor ons vanzelfsprekend dat kwaliteit altijd voorop staat in ons aanbod. Daarnaast zorgen we ervoor dat ons assortiment altijd up-to-date is met de nieuwste trends en ontwerpen.

Uw vloerkleed op maat gemaakt

Een vloerkleed creëren dat naadloos aansluit bij uw interieur? Voor klanten die iets speciaals zoeken, bieden wij vloerkleden op maat aan. Een vloerkleed op maat geeft u volledige controle over het ontwerp, de maat en het materiaal. Neem contact met ons op en ontdek wat er mogelijk is voor uw op maat gemaakte vloerkleed.

Bezoek onze sfeervolle showroom in Enschede

Samenwerken met Het Paleis betekent complete begeleiding van begin tot eind. Dit begint met een vrijblijvend adviesgesprek op uw locatie, gevolgd door een gratis advies met prijsopgave van een van onze adviseurs. Vervolgens realiseren we de ideale woon- of werkomgeving voor u, van het verwijderen van de oude vloer tot het schoon opleveren van de ruimte.

Kies voor een PVC vloer van Het Paleis en ervaar een combinatie van stijl, duurzaamheid en gebruiksgemak. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek de perfecte PVC vloer voor uw ruimte. U bent van harte welkom in onze showroom in Enschede.

Inspirerende merken

Met zorg hebben onze ontwerpers een uitgebreide collectie samengesteld. Kwalitatief hoogstaand en divers in smaak en stijl.

Bezoek onze showroom

Loop eens vrijblijvend binnen en ontdek de mogelijkheden voor uw interieur. Wij vertellen er graag meer over.
U vindt ons aan de Perikweg 9 in Enschede.

Maak vrijblijvend een afspraak

Bel 053 435 6277 of stuur een e-mail naar info@hetpaleis.com